Späť

Deka s rukávmi už vyšla z módy. Objav pohodlnosť s Tafy

Hriešny tanec, Harry Potter alebo Avatar – ktorú kultovku si vyberieš pre ďalší filmový večer? Či už je to horor alebo romantika, vieme, ako si užiť film v pohodlí. Televízna deka, tá už dávno vyšla z módy. Prichádza Tafy, ktorá spája praktickosť a pohodlie do jedného. V čom je iná ako deka s rukávmi?

Klasická mikina sa ti počas pozerania filmu 5-krát vyhrnie, pretočí či rozopne – jednoducho nič pohodlné. Bežná tv deka? Tu musíš pri každom postavení z gauča alebo postele dať nabok a následne sa opäť prikryť. My sme sa túto „dieru“ rozhodli nadobro zašiť.

Daj sa do pohody s Tafy

Mikinová deka Tafy – červená
Mikinová deka Tafy – fialová
Mikinová deka Tafy – ružovo biela
Mikinová deka Tafy – ružovo modrá
Mikinová deka Tafy – sivá
Mikinová deka Tafy – modrá

S Tafy zvládneš všetky jumpscares

Do deky s rukávmi si dáš len ruky, ale do Tafy sa oblečieš celý/á. Využi našu praktickosť a zabaľ sa ešte pred napínavými scénami. Pri hororovkách máš istotu, že sa môžeš ukryť, aby si nič nevidel/a. (Máme to odskúšané. 😄) Kombinácia dlhého strihu a praktických prvkov je navyše perfektná pre akýkoľvek filmový žáner.

 

„Počkaj, skočím po popcorn do obchodu!“

Začali už úvodné titulky a ty si zabudol/a na popcorn? Nič sa nedeje. Stále stíhaš skočiť po nejaký filmový snack do obchodu. Tafy vyzerá na tebe oveľa lepšie ako deka s rukávmi. Vďaka skvelým farbám sa môžeš pokojne vybrať aj na ulicu. Hanbiť sa rozhodne nemusíš. Dokonca máš veľkú šancu, že ťa niekto zastaví a spýta sa ťa, odkiaľ tento trendy kúsok máš.

 

Zmestíš do nej veľa a ešte viac

Voda, niečo slané, niečo sladké, ovládač, mobil alebo vreckovky (ak pozeráš rozprávku Coco). Kde to všetko zmestiť? Túto otázku sme si položili aj my. Preto sú naše Tafy vybavené veľkým vreckom. Bežná deka s rukávmi toto vrecko nemá. Takto sa môžete vybaviť všetkým potrebným a nebudete musieť dávať pauzu každých 15 minút počas filmu na doplnenie zásob.

Spojili sme to najlepšie

V dostatočne dlhej mikine máš istotu toho, že sa ti nevyhrnie. V dostatočne pohodlnej deke máš istotu toho, že sa budeš po náročnom dni cítiť oddýchnuto. Napadlo nás len to najlepšie – spojiť tieto dva samostatné kúsky do jedného. Naša Tafy kombinuje pohodlno-praktické vlastnosti tv deky a oversize mikiny. Niektorí ju dokonca nazývajú aj ako deka s rukávmi a kapucňou.

 

Kapucňa je must-have

Okrem toho, že je Tafy naozaj trendy, s kapucňou sa cítíš ešte viac pohodlne. Vytvára ten neopísateľný pocit bezpečia a pohody. Tento komfort ti však neposkytne deka s rukávmi, ale iba Tafy. Preto bol v našom liste dôležitých prvkov na prvých priečkach. Pamätáš si na tú cestu do obchodu po popcorn, ktorú sme vyššie spomínali? Presne vtedy kapucňu oceníš. Najmä počas daždivých alebo zasnežených mesiacov.

 

Tafy počas bežných dní? A prečo nie?

Povedané, podčiarknuté. Obdobie, kedy už nemáme stanovené presné dresscody, je tu. Presne preto môžeš dnes nosiť von, čo len chceš. Dokonca aj Tafy. Príjemné farby, premyslený dizajn a jedinečná praktickosť je ako stvorená na pohodlný deň v škole, či dokonca v práci. Neváhaj si vybrať, ktorá farba by sa najviac hodila tebe. Modrá, sivá, červená alebo trendy kombinácia ružovo-modrej či ružovo-bielej?

Nevymýšľaj, rovno daruj

Trápiš sa nad tým, že na kúpený darček musíš ešte zháňať baliaci papier, prípadne vkusnú krabicu? Aj my sme sa trápili. Každé Vianoce, narodeniny, meniny, aj Valentín. Rozhodli sme sa Tafy rovno zabaliť do krásneho darčekového balenia, ktoré môžeš rovno podarovať. Klasická deka s rukávmi by ti pravdepodobne prišla v plastovom sáčku s ktorým nikoho nepotešíš. Tafy ti príde v ekologickej krabici, a navyše zabalená v hodvábnom papieri priamo pred dvere. 

Teraz to už necháváme na teba. Vyber si z farebných dizajnov Tafy, ktorý sa ti najviac páči a uži si pohodlnosť či praktickosť pri akejkoľvek činnosti.

Ktorú farbu si vyberieš?

Mikinová deka Tafy – červená
Mikinová deka Tafy – fialová
Mikinová deka Tafy – ružovo biela
Mikinová deka Tafy – ružovo modrá
Mikinová deka Tafy – sivá
Mikinová deka Tafy – modrá